Om os

EnergyTech Industries A/S samt associerede selskaber foretager udlejning af lejligheder og erhvervslejemål i Hobro by samt helt nye lejligheder i Aarhus Centrum og i Åbyhøj ved Aarhus.

EnergyTech Industries A/S samt associerede selskaber råder i dag over en ejendomsportefølje på ca. 200 lejemål fordelt på:

- 17 ejendomme i Hobro,
- 30 boliglejemål, 20 parkeringspladser samt erhverv i Aarhus C - nybygget i 2018
- 41 boliglejemål, 27 parkeringspladser i Åbyhøj - nybyggget i 2020
- 6 boliglejemål på herregården Lønborggaard ved Skjern.

Desuden vokser ejendomsporteføljen yderligere i sommeren 2022, idet 172 nye lejeboliger står klar på Randersvej i Aarhus.

Ejendomsinspektion

Ejendomsinspektør Ruben Bach Holm varetager den daglige tekniske drift af ejendommene, herunder viceværtopgaver, fremvisninger, renovering sammen med håndværkerne mv.

Bente Bartholomæussen står for den administrative del af virksomhedens opgaver samt for fremvisning.

Charlotte Richter står for den administrative del i forhold til boligudlejningen, herunder fremvisning og ind-og udflytninger samt den daglige kontakt med lejerne.

God service

For os er god service vigtig. Vi arbejder dagligt med vedligeholdelse og renovering af ejendommene. Derfor er vi altid i nærheden, og klar til at hjælpe hvis der opstår problemer.
Desuden har vi telefonvagt og svarer døgnet rundt.

God vedligeholdelse af vore bygninger i Hobro

Vore lejemål er alle pæne og velvedligeholdte, alle lejligheder har hårde hvidevarer. Mange er totalt renoverede, med nyt køkken, bad, gulve, tekniske installationer mv.
For at imødekomme de stadigt stigende forventninger til bolig, har vi de seneste år opsat altaner til mange af vore lejligheder og etableret terrasse eller gårdhavemiljøer.