<

Kongsdalparken 40, Mariager. Pragtfuld udsigt - til salg - mulighed for leje

Nyopført villa

152m2

4 vær.

Pris: 14.800

Depositum: 44.400

Forbrug afregnes direkte til leverandør.

Mulighed for forkøbsret. 

Købes huset indenfor 2 år, tilbydes det, at man får ½-delen af den første års indbetalte leje "retur" som fradrag i købsprisen.

 

 

Vi har netop bygget denne skønne villa:

152m2 med 4 vær.

 

Boligen tilbyder bla. flotte træ/alu døre og vinduer, Nilan ventilationsanlæg, gulvvarme overalt, dejlige lyse opholdsrum og værelser, der sammen med en utrolig god planløsning sikrer et moderne og stilfuldt udtryk i boligen.

I bydes velkommen i lys og venlig entré med plads til sko og overtøj. Til højre for entréen finder i husets funktionelle bryggers med hvidt bordarrangement med håndvask. Her er plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Til venstre for entréen er boligens store badeværelse med stilrent bordarrangement og bruseniche. Husets hjerterum og hele familiens samlingssted er det lækre køkken/alrum, som ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er indrettet med flotte Invita elementer og fremstår lyst, lækkert og indbydende. Der er god plads til spisebordsplads i forlængelse af køkkenet og samtidig giver den lækre og lyse stue god plads til både sofagruppe og hyggekroge. Fra fordelingsgangen i huset er der adgang til boligens fire gode værelser og endnu et lækkert og stilrent badeværelse.

 

Se mere på : www.kongsdalparken.dk

eller: www.nybolig.dk/villa/9550/kongsdalparken/103360/5129039

 

Assens by byder på alt hvad man skal bruge i hverdagen, her kan bl.a. nævnes indkøbsmuligheder, sportshal, skole og daginstitution. Der er etableret en gangsti direkte til Assens uden om den trafikerede Hadsundvej. Er børnene flyttet hjemmefra, så er her mulighed for, at I nu kan komme til at bo tæt ved uimodståelig natur, fred og ro.

 

<